+++ Start: eind april 2017 +++
pictohome


NIEUWS/ De 8e editie van de ZVG in de zomer start in april 2017. Het afgelopen seizoen zat helemaal vol. Aanmelden is geen garantie voor meedoen. Vol is vol.
MEEDOEN/ Speciaal voor teams die in de winter Federatie spelen. Wil je toch blijven voetballen in de zomerstop, maar je ziet op tegen het regelen van tegenstanders, dan is de ZVG iets voor jou. Je geeft van te voren op hoeveel wedstrijden je in de maand wilt spelen en wij regelen de wedstrijden. Of je 1 wedstrijd in de zomer speelt of 20. Alles is mogelijk. In april ontvang je het speelschema voor het komende zomerseizoen. De wedstrijden worden gespeeld op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur in de periode april-september met uitzondering van 6 weken vakantie. Voorwaarden voor meedoen zijn Fair play en gezelligheid.
Bezoek ook de website van de Zaalvoetbal Federatie Breda >>>

Kosten p/wedstrijd zijn E 24,- p/team en worden voor aanvang van het seizoen betaald.
Er is ook een ZVG in de winter >>>


AANMELDEN/
Stuur een mail naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij teamnaam, naam contactpersoon, adres en telefoonnummer.

Aanmelden kan tot 10 maart.


SPELREGELS/REGLEMENT/ 01/Er wordt gespeeld met eigen ballen. 02/Er wordt gespeeld volgens de Fair Play regels. 03/Deelnemers laten de tegenstanders niet in de kou staan. 04/Op tijd afmelden als het team niet kan spelen. Er wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd. 05/Wangedrag wordt bestraft met uitsluiting van deelname. 06/Er wordt gespeeld zonder scheidsrechter. 07/Het totale bedrag voor deelname wordt vooraf betaald. Wij wensen iedereen een sportieve en gezellige wedstrijden toe.


3 STAPPENPLAN AFMELDEN/ Indien een team niet op de afgesproken datum/tijd aanwezig kan zijn dan treedt het 3-stappenplan in werking:
1 - Probeer minimaal 2 dagen van te voren af te zeggen. 2 - Er wordt door Sportcentrum Teteringen naar een team gezocht dat kan invallen. 3 - Als er geen team wordt gevonden probeert Sportcentrum Teteringen deze wedstrijd op een andere dag te conpenseren. 4 - Er wordt geen zaalhuur gerestitueerd.


OOK EEN ZVG IN DE WINTER/ Er worden in de winter op zaterdag ook vriendschappelijke wedstrijden georganiseerd. Zie ook de ZVG in de winter website >>>