+++ Start zaalvoetbal: september 2016 +++
pictohome


NIEUWS/ Op dit moment geen nieuws.
MEEDOEN/ Speel je graag een potje zaalvoetbal en je wilt geen competitie spelen. dan is de ZVG iets voor jou. Je geeft van te voren op hoeveel wedstrijden je in de maand wilt spelen en wij regelen de wedstrijden. In juli ontvang je het speelschema voor het komende winterseizoen. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag tussen 15.00 en 20.00 uur in de periode sept.- juni. Ook ideaal als je naast je competitiewedstrijden een extra uurtje wilt voetballen. Wij houden rekening met het competitieschema. Voorwaarden voor meedoen zijn Fair play en gezelligheid.

Aanmelden is geen garantie voor meedoen. Teams die al eerder deelnemer waren krijgen voorrang. Kosten p/wedstrijd zijn E 24,- p/team en worden voor aanvang seizoen betaald.
Er is ook een ZVG in de zomer >>>


AANMELDEN/
Stuur een mail naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij teamnaam, naam contactpersoon, adres en telefoonnummer.


WEDSTRIJDSCHEMA/ Wordt per e-mail verzonden


SPELREGELS/REGLEMENT/ 01/Er wordt gespeeld met eigen ballen. 02/Er wordt gespeeld volgens de Fair Play regels. 03/Deelnemers laten de tegenstanders niet in de kou staan. 04/Op tijd afmelden als het team niet kan spelen. Er wordt geen inschrijfgeld gerestitueerd. 05/Wangedrag wordt bestraft met uitsluiting van deelname. 06/Er wordt gespeeld zonder scheidsrechter. 07/Het totale bedrag voor deelname wordt vooraf betaald. Wij wensen iedereen een sportieve en gezellige wedstrijden toe.


3 STAPPENPLAN AFMELDEN/ Indien een team niet op de afgesproken datum/tijd aanwezig kan zijn dan treedt het 3-stappenplan in werking:
1 - Probeer minimaal 2 dagen van te voren af te zeggen. 2 - Er wordt door Sportcentrum Teteringen naar een team gezocht dat kan invallen. 3 - Als er geen team wordt gevonden probeert Sportcentrum Teteringen deze wedstrijd op een andere dag te conpenseren. 4 - Er wordt geen zaalhuur gerestitueerd.


OOK EEN ZVG IN DE ZOMER/ De wedstrijden worden gespeeld op maandag, dinsdag en woensdag in de periode april t/m september.
Zie ook de ZVG in de zomer website >>>