+++ Start ZVG-zomer: eind april 2016 +++
pictohome
AANMELDEN VOOR DE MINICUP EN ZVG-WINTER:
Dit kan tot 10 juni. Daarna wordt het schema gemaakt en is aanmelden niet meer mogelijk.

Onze zaalvoetbalaktiviteiten/ Al sinds jaar en dag is Sportcentrum Teteringen de favoriete stek voor zaalvoetballers. Je kunt er competitie spelen in de Fix-itcompetitie of de MiniCup voor veteranen. Vriendschappelijk zaalvoetballen kan met je eigen uurtje of je aanmelden voor de ZVG in de winter of zomer.


De Fix-itcompetitie in winter en zomer/ De wintercompetitie:Deze wordt gespeeld op zaterdag van 16.00 uur tot 20.00 uur en loopt van medio september tot juli. Er zijn in totaal 16 deelnemende teams, verdeeld over de A en B-divisie. Je speelt dus 1 keer in de 2 weken een wedstrijd. Tevens vinden er bekerrondes plaats.
Zomeravondcompetitie: Deze wordt gespeeld op vrijdag van 19.30 uur tot 21.30 uur en loopt van half april tot oktober met uitzondering van de vakantie. Er zijn in totaal 10 deelnemende teams. Je speelt elke week een wedstrijd.

Bezoek ook de Fix-it website >>>


De MiniCup voor veteranenteams/ Je speelt 12 of 24 wedstrijden in de periode september-mei. De teams bestaan uit spelers die gewoon een lekker potje willen voetballen en de leeftijd is vanaf 35 jaar. De wedstrijden worden op zaterdag tussen 14.00 uur en 18.00 uur gespeeld. De kosten voor meedoen met de MiniCup zijn E 24.- per team/wedstrijd.
De ZVG in winter en zomer/ Speel je graag een potje zaalvoetbal en je wilt geen competitie spelen. dan is de ZVG iets voor jou. Je geeft van te voren op hoeveel wedstrijden je in de maand wilt spelen en wij regelen de wedstrijden.
ZVG winter: In juli ontvang je het speelschema voor het komende Winterseizoen. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdag tussen 17.00 en 21.00 uur in de periode sept.- juni.
Zomerseizoen. De wedstrijden worden gespeeld op maandag-, dinsdag- en woensdagavond tussen 19.00 en 22.00 uur in de periode april - september.

Bezoek ook de ZVG winter website >>>
Bezoek ook de ZVG zomer website >>>

Je eigen uurtje zaalvoetbal/ Wat is er nou sportiever dan met vrienden, familie of collega's een zaal te reserveren voor een uurtje zaalvoetbal in Teteringen en daarna de "nabespreking" in onze gezellige horeca. In de winter is er nog ruimte op zaterdagmiddag en in de zomer van maandag t/m woensdag in de avonduren en zaterdagmiddag. Dit d.m.v. een eigen contract, zodat je zeker bent van je eigen uurtje zaalvoetbal, of incidenteel. Voor de beschikbare uren kunt u bellen met T(076)5812356.