+++ De volgende indoor cursussen starten in april 2017+++
pictohome
> GEZOCHT: Nog een cursist op maand. 21.00 uur om de groep compleet te maken. Niveau: iets gevorderde speler. Start 2 oktober 2017.Groep: 4 p. 18x les en 10x vrij spelen. Kosten: E 275,- p/p.
> GEZOCHT: Nog een cursist op dinsd. 21.10 uur om de groep compleet te maken. Niveau: beetje ervaring. Start 3 oktober 2017.Groep: 4 p. 9x les en 5x vrij spelen. Kosten: E 137,- p/p.

Tennisles zonder lidmaatschap!/ Deze indoor cursussen worden verzorgt door Tennisschool 'Beter Tennis' op diverse middagen en avonden. De gehanteerde lesmethoden zijn gebaseerd op jarenlange ervaring. Naast de technische uitvoering wordt ook aandacht besteed aan de strategie, de tactiek, mentaliteit, conditie en de voorbereiding op wedstrijden. De Tennisschool biedt u een opleiding voor alle niveaus van recreatie- t/m wedstrijdtennisser, met als achterliggende gedachte zoveel mogelijk plezier aan de sport te beleven. Voor al onze cursussen geldt dat u bij ons niet verplicht bent om lid te worden van een vereniging.
Info aanvragen:betertennis@gmail.com


Indoor wintercursus tennis/ Vanaf oktober starten weer de cursussen op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag en vrijdagavond. Onder leiding van gediplomeerde trainers maakt u kennis met deze fascinerende sport. Deze cursus is voor zowel beginners en gevorderde zonder een verplicht lidmaatschap bij een tennisclub. Een prima gelegenheid om te kijken of deze sport iets voor u is. Lid worden kan altijd nog. U krijgt in een periode van 28 weken 18 lessen en maar liefst 10x vrij spelen.
Kosten: E 275,- p/p. Aanmelden via e-mail onder vermelding van naam, adres, telefoon, leeftijd, speelsterkte en beschikbaarheid. Er zijn ook cursussen voor Kids en 60+.

Nieuw is onze instapcursus 'maak kennis met tennis'. In de wintermaanden kunt u een cursus volgen van 9 weken les (en 5x vrij spelen) voor E 137,-. Deze leuke cursussen starten in oktober en u krijgt les in een groep van 4 personen. De cursusavonde zijn maandag t/m donderdag. Aanmelden tot 15 september. Rackets en tennisballen worden in bruikleen verstrekt.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar betertennis@gmail.com
Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.


Indoor zomercursus tennis/ Vanaf april starten weer de cursussen op woensdagavond. Onder leiding van gediplomeerde trainers maakt u kennis met deze fascinerende sport. Deze cursus is voor zowel beginners en gevorderde zonder een verplicht lidmaatschap bij een tennisclub. Een prima gelegenheid om te kijken of deze sport iets voor u is. Lid worden kan altijd nog. U krijgt in een periode van 18 weken 16 lessen en 2x vrij spelen.
Kosten: E 190,- p/p. Aanmelden via e-mail onder vermelding van naam, adres, telefoon, leeftijd, speelsterkte en beschikbaarheid. Er zijn ook cursussen 60+.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar betertennis@gmail.com
Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.


Tennisles 60+/ In samenwerking met Tennisschool BeterTennis worden er gedurende het jaar een tweetal indoor cursussen gegeven speciaal voor 55+ tegen een gereduceerd tarief. Beginners en gevorderde krijgen van een gediplomeerde trainer les in een groep van 4 personen. Een cursus bestaat uit 9 lessen en 2x vrijspelen. De cursussen worden gegeven in oktober en januari (woensdag- en vrijdagmiddag). In april is er een cursus op woensdagavond. Kosten: E 100,- p/p.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar betertennis@gmail.com
Vermeld hierbij uw naam en telefoonnummer.


Dynamic Tennis/ Nieuw is DynamicTennis. Voor meer informatie over de club en de cursussen kunt u de webpagina bezoeken >>>