+++ Start competities: oktober 2016 +++
pictohome
DE WINTERCOMPETITIES 2016/2017: competities: donderdag (DD in de ochtend en HD in de middag). Op zondag de wintercompetitie voor DD, HD en MD (18+) en teamtennis.

Wintercompetitie op zondag/ Een wintercompetitie, georganiseerd door Tennisschool "Beter Tennis", voor volwassenen vanaf het niveau 9 tot en met 5. De competitie start in oktober. Men kan deelnemen met DD,HD en MD. De seniorencompetitie op zondag heeft een eigen webpagina. Hier vind u meer informatie over deze gezelligheidscompetitie. Bezoek de pagina >>>.


Teamtenniscompetitie voor bedrijven/ Laat weten wie je bent en wat je doet in een sportieve setting. De ideale manier om contacten te leggen en te verstevigen met bedrijven. Particulieren spelend onder een bedrijfsnaam kunnen ook deelnemen. Er wordt gespeeld op 6 zondagen en de deelname is voor mixedteams. De seniorencompetitie op zondag heeft een eigen webpagina. Hier vind u meer informatie over deze gezelligheidscompetitie. Bezoek de pagina >>>.


Wintercompetitie voor 60+ op donderdag/ Voor de donderdagcompetitie meldt men zich alleen aan en u wordt geplaatst in een poule met elf deelnemers van gelijkwaardig niveau.
U speelt zestien wedstrijden binnen deze groep met wisselende partners en tegenstanders. Deelname is mogelijk voor dames- en herendubbels. De dames spelen in de ochtend en de heren s'middags. Deelnemers kunnen zich tot 20 september aanmelden voor de Seniorencompetitie op donderdag. Start competitie: oktober. Kosten E 53,- p/p.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tenniscentrum.nlVermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en speelniveau.