+++ MiniCupcompetitie voor veteranenteams +++
pictohome

Seizoen 2018-2019/ Inschrijven is al mogelijk. Start: september 2018
Een competitie voor veteranenteams/ Voetbalhelden van weleer strijden om de eer. Voor elk veteranenteam dat op de eerste plaats voor het plezier en daarna voor de punten gaat.

Meedoen/ Je speelt in een wedstrijdpoule met 7 teams, 12 of 24 wedstrijden (als men in 2 poules mee doet), in de periode september-mei. Je speelt dus om de paar weken je wedstrijd. Twee keer tegen dezelfde tegenstander, een uit- en thuiswedstrijd. De teams bestaan uit spelers die gewoon een lekker potje willen voetballen en de leeftijd is vanaf 35 jaar. De wedstrijden worden op zaterdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur gespeeld. Aan het einde van het seizoen komen de teams bij elkaar voor het MiniCuptoernooi. De kosten voor meedoen met de MiniCup zijn E 24.- per team/wedstrijd en worden voorafgaande het seizoen betaald.
Aanmelden/
Inschrijven kan tot 15 juni. Stuur een mail naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer, e-mail en teamnaam.


Spelregels/Reglement/ Meedoen met de MiniCup is kennisnemen van het reglement. 01/De wedstrijden duren een uur en worden gespeeld met eigen ballen. 02/Er wordt gespeeld zonder scheidsrechter. 03/MiniCup deelnemers die zich onsportief gedragen worden door de coach/medespelers gecorrigeerd. 04/Na de wedstrijd wordt de stand doorgegeven aan Rob of Maarten. 05/Meedoen met de MiniCup is alleen mogelijk voor veteranenteams (35+). Bij gebruik van invallers mogen max. 2 spelers van onder de 35 meedoen van hetzelfse niveau als de overige spelers. 06/Fairplay en gezelligheid zijn een voorwaarden. 07/Spelers of teams die zich niet aan het MiniCup concept houden (fairplay) worden per direct uit de MiniCup competitie gezet. 08/Het competitiegeld wordt voorafgaande het seizoen betaald. Wij wensen iedereen een sportieve en gezellige competitie toe.

Wedstrijdschema/ Te ontvangen per mail.