+++ Welkom +++
pictohome
HORECANIEUWS:
Op dit moment geen nieuws.

Gezelligheid na het sporten/ Na de sportieve inspanning komt de ontspanning. Onze sfeervolle horeca leent zich uitstekend voor de gezelligheid na het sporten. Het glas heffen met vrienden en de zojuist gespeelde wedstrijd nog eens doornemen. Dit alles in een gemoedelijke, sfeervolle ambiance.Onze muziekkeuze/ Een belangrijk onderdeel van onze horeca is muziek. Wij proberen onze muziekkeuze af te stemmen op de aanwezige klanten. Zo zal er overdag veel muziek uit de jaren 60 te horen zijn, afgewisseld met crooners en easy listening. In de avond draaien we jaren 70 en 80 en incidenteel ook blues. Ook de muziek van vandaag wordt natuurlijk niet vergeten.
Onze partners/ Samen met onze horecapartners Heineken, Miko en Bouvigne wijninport wordt er continue gewerkt aan de kwaliteit van onze horeca en producten.
Amstel/ In 1870 werd door de firma De Peters, Kooy en Co besloten een brouwerij op te richten. Na nog geen twee jaar, op januari 1872, gingen de eerste bieren de brouwerij uit. In 1968 fuseerde het bedrijf met stadsgenoot en concurrent Heineken. Dit was een ideale combinatie en aanvulling, want Heineken had het geliefde premium bier en Amstel het beste standaard bier. Amstel heeft ondanks de fusie nog een eigen receptuur. Een blonde neutrale pilsener met een wat zoetige smaak. Bestaande uit water gerstemout en hop (5% alc.). Amstel is dankzij een goede export te vinden in 100 landen. Bezoek de Amstel website >>>
Miko/ Miko Koffie is een volle dochter van Miko Koffie NV te Turnhout. Miko Koffie NV is de oudste koffiebranderij van onze zuiderburen, anno 1801, en heeft vestigingen in 8 Europese landen. Miko is beursgenoteerd en is in 2003 beloond met de titel "Onderneming van het jaar". Zij hebben sinds de oprichting in 1801 een benijdenswaardige ervaring opgebouwd inzake koffie. Of het nu gaat om een kop koffie, een espresso of overheerlijke cappuccino, Miko staat garant voor een sublieme kwaliteit. Inmiddels zijn onze koffie en cappuccinno wereldberoemd in de regio Breda. Niet voor niets worden deze producten dan ook, door onze klanten, uitgeroepen tot "de koffie van het jaar". Bezoek de Miko website >>>

Bouvigne/ Onze wijn komt van Bouvigne wijnimport. Zij staan garant voor een heerlijke Franse rode en witte wijn van het wijnhuis Patriarche Pere & Fils uit Beaune.
In de Cote d'Or vormt het oude pittoreske stadje het kloppend hart van de vermaarde wijnstreek "Bourgogne". Hier in de Rue du College vindt men het wereldberoemde Bourgognehuis Patriarche pere & Fils dat onder de bezielende leiding van Jacquis Boiseau, de jongste zoon van de recent overleden Andre Boiseau, nog steeds een van de grootste en toonaangevende Bourgognehuizen is.
Merlot Vin de Pays d'Oc/Een zwoele rode wijn, met een zachtdrinkende fluwelen stijl. Rood fruit; bessen, kersen, pruimen en kruizemunt.
Chardonnay Vin de Pays d'Oc/Weelderige witte wijn, met tonen van vers exotisch fruit, perzik, meloen boter en noten. Komend van door Patriarche beheerde wijngaarden in het zuidfranse. Bezoek de Bouvigne website >>>