+++ Welkom bij de Fix-itcompetitie +++
pictohome

Aarts&Co KAMPIOEN.

24 maart 2018: Z.v.v. Aarts&Co is kampioen geworden in de Fixit-zaalvoetbalcompetitie. Tijdens de laatste speelronde in Sportcentrum Teteringen was sprake van een echte finale. Aarts&Co en JONKies moesten namelijk in een onderling duel uitmaken wie er op de platte kar door Teteringen mocht. Aarts&Co had genoeg aan een gelijkspel om de titel te pakken. Het werd een goede en spannende wedstrijd waarbij de spanning bij de spelers tot uiting kwam in hun verbale uitlatingen. De eerste helft was duidelijk voor JONKies. Hoewel Aarts&Co nog wel op voorsprong kwam, had het voor rust niet veel in de pap te brokkelen. Bij de rust was het 3-1 voor JONKies. Aarts&Co zag de titel uit het zicht verdwijnen en gaf na de pauze extra gas. Dat resulteerde op een gegeven moment in een 4-3 voorsprong. JONKies wist nog wel de gelijkmaker te scoren maar verder liet Aarts&Co het niet komen en kroonde zich daarmee tot kampioen. Voor JONKies restte daarmee de tweede plaats waar men toch heel tevreden mee mag zijn na het tegenvallende vorige seizoen. De derde plaats dit jaar gaat naar Forza, vooraf getipt als een belangrijke titelkandidaat. Ze sloten deze jaargang af met een duel tegen Golden Boys dat een moeizaam debuutjaar kende. Het werd maar liefst 16-6 voor Forza, daarmee het doelsaldo van Golden Boys nog verder de afgrond induwend. Unibet had nog kans op de tweede plaats gehad, ware het niet dat ze zich (op tijd) hadden afgemeld voor hun wedstrijd tegen Andalouse. Daarmee zakte Unibet uiteindelijk naar de vijfde plaats. De kampioen van vorig seizoen Andalouse eindigde daarmee op een toch wat teleurstellende vierde stek. Buitenhof was al uitgespeeld en behaalde de zesde plaats, een plekje hoger dan vorig jaar. Het seizoen in Teteringen wordt afgesloten met de bekerfinale op 7 april tussen Forza en Andalouse.

Pasjes/ Er kan alleen gespeeld worden indien spelers in het bezit zijn van een pasje. Vergeet deze dus niet.

Downloads/
Het Fix-itreglement >>>
Het spelersformulier >>>

Meedoen wintercompetitie/ Deze wordt gespeeld op zaterdag van 17.00 uur tot 19.00 uur en loopt van medio september tot juli. Er zijn in totaal 8 deelnemende teams. Je speelt dus 1 keer in de 2 weken een wedstrijd. Tevens vinden er bekerrondes plaats. Kosten: p/wedstrijd E 30,-.

Aanmelden/
Stuur een mail naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij je teamnaam, naam contactpersoon, adres, telefoonnummer.

Spelregels-Reglement/

ALGEMENE REGLEMENTEN EN BOETEBEPALINGEN IN DE FIX-IT ZAALVOETBALCOMPETITIE
Dit zijn niet alle bepalingen. Het gehele reglement is te downloaden vanaf deze website.

1. Er zal worden gespeeld volgens de regels en het reglement van de Federatie.
2. De wedstrijdduur zal zijn; 2 x 25 minuten.
3. Bij gelijke tenues zorgt de thuisspelende ploeg voor vervangende shirts of hesjes (zijn eventueel in de sporthal aanwezig en dienen na de wedstrijd terugbezorgd te worden.)
4. Indien een team zelf geen deel meer wilt nemen aan de competitie tijdens het lopende programma en dit aangeeft aan het bestuur kan deze geen competitie gelden terug vorderen. Indien een team wordt geschorst uit de competitie (zie ook regel 16) kan geen aanspraak worden genomen op teruggave van de nog restende competitie gelden.
5. Iedere vereniging neemt deel aan de competitie op eigen risico. Het bestuur van de organiserende vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verwondingen, vermissing of aangebrachte schade van welke aard dan ook.
6. Bij niet opkomen voor een wedstrijd wint de tegenpartij met 3-0, volgt er een boete van  E 35,- voor het overtredende team, alsmede 3 punten in mindering.
Indien een team op tijd (minimaal 2 dagen van te voren) aangeeft niet te kunnen komen wordt de wedstrijd met 3-0 verloren, volgt er geen boete en worden er geen punten in mindering gebracht.
7. Indien er te weinig spelers aanwezig zijn heeft de tegenstander gewonnen met 1-0. Als de wedstrijd wel vriendschappelijk gespeeld kan worden, dan wordt het overtredende team niet bestraft met 3 punten in mindering.
8. De strafcommissie, bestaande uit 5 personen en 1 reserve, komt bij elkaar op verzoek van de desbetreffende scheidsrechter of voorzitter.
10. Iedere speler kan slechts voor 1 team deelnemen aan de gehele competitie.
11. Op de bank mogen maximaal 3 spelers, 1 coach en 1 verzorger plaats nemen.
21. Zonder geldige competitiepas met foto kan er niet deelgenomen worden aan de wedstrijd. Een pasfoto alleen is niet voldoende om deel te nemen aan een wedstrijd.
22. De klok in de zaal is niet rechtsgeldig, scheidsrechters hebben een eigen klok die rechtsgeldig is. Spelers zijn dan ook niet gemachtigd om op deze klok de tijd waar te nemen of hierover commentaar te geven.
23. Indien een speler niet in het bezit is van een geldige competitiepas met foto is deze uitgesloten van enige deelname aan de wedstrijd.
25. Indien er onenigheden of voorvallen tijdens de competitie voorvallen die niet in de reglementen staan vermeld neemt het bestuur te samen met de strafcommissie, na beraad, hierover zelf een beslissing die dan rechtsgeldig is en tevens onherroepbaar.
26. Ieder deelnemend team dient een aanvoeder aan te stellen en deze van een aanvoerdersband te voorzien tijdens de wedstrijden.
27. De aanvoerder blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn team.
28. Het dragen van sieraden is NIET toegestaan. Spelers die deze alsnog dragen zijn verantwoordelijk voor zichzelf en voor het letsel die zij andere toebrengen.
29. Indien er een strafzaak plaats vind tegen een speler of het gehele team word het team beboet met een boete ter hoogte van E 12,- en dient deze, na de uitspraak van de strafcommissie, bij de eerst volgende wedstrijd te voldoen aan het bestuur.
30. Spelers die fysiek geweld gebruiken worden schriftelijk  benaderd met de mededeling dat deze wordt uitgesloten van verdere deelname aan de huidige competitie en de daarop volgende seizoenen. De desbetreffende Speler zal dan nooit meer deel kunnen nemen aan de FIX-IT competitie
31. Voor het intimideren en/of uitschelden van de arbitrage worden straffen opgelegd van minimaal 8 wedstrijden schorsing en in het geval van zeer ernstig intimideren en/of uitschelden kan zelfs gehele uitsluiting van deelname aan de competitie worden opgelegd als straf.
34. De competitiegelden dienen voor aanvang competitie te zijn voldaan. Indien de contributie te laat is voldaan, krijgt het desbetreffende team een gele kaart.
35. Gele kaart contributie: een team heeft eerder betalingsproblemen ondervonden. Als een team wederom deelneemt, dan zal ook hier weer voor aanvang competitie de gehele contributie moeten zijn voldaan. Zo niet, dan krijgt het team per maand een punt in mindering.
Voorbeeld: start competitie 15 september, per 1 oktober het totale bedrag nog niet betaald is 1 punt in mindering. Per 1 november het totale bedrag niet betaald nog 1 punt in mindering, per 1 december het totale bedrag niet betaald is een 3e punt in mindering. Indien de contributie per 1 januari nog niet in zijn geheel is voldaan dan wordt het team uit de competitie gezet.

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEVE COMPETITIE TOE.
Het Bestuur.