+++ Welkom bij de Fix-itcompetitie +++
pictohome

JONKies krijgen les.

25 november 2017: De vijfde ronde van de Fixit-zaalvoetbalcompetitie is alweer achter de rug. Hoewel, slechts 2 teams hebben nu 5 wedstrijden gespeeld. Dat komt omdat de competitie wordt gespeeld met 7 teams, zodat elke week 1 ploeg is vrijgesteld. De twee verenigingen die afgelopen zaterdag voor de vijfde keer in actie kwamen, beleefden daar weinig plezier aan. Het Oosterhoutse JONKies kreeg een lesje in effectief voetbal. Regerend kampioen Andalouse Breda liet duidelijk merken dat ze ook dit seizoen weer gaan voor de titel. Met een hoog tempo werd JONKies onder druk gezet en de kansen die men kreeg waren meestal ook doeltreffend. JONKies kreeg voor de pauze ook wel kansen maar de keeper van Andalouse stak in goede vorm. Gevolg: 6-0 bij de rust. Voor JONKies was er dus geen eer meer te behalen en doordat Andalouse geen moment verslapte liep de score met nog eens 10 goals wel heel hoog op. Het lukte Maikel Cohen van JONKies nog wel om de ‘eer’ te redden. Eindstand 16-1. Buitenhof speelde ook een ongelukkig vijfde competitieduel. Tegenstander Unibet kwam dan wel niet aan 16 goals maar met de 6-1 overwinning was men ook tevreden. Buitenhof blijft daarmee op 1 punt staan en heeft alleen Golden Boys nog onder zich. De meeste spanning zat afgelopen zaterdag in het duel tussen Aarts&Co en Forza. Forza lijkt ook dit jaar weer de grootste uitdager van Andalouse maar men heeft meer moeite om de wedstrijden te winnen. In de vorige ronde bleek JONKies niet eenvoudig te kloppen en nu tegen Aarts&Co leek men punten te gaan verspelen. Uiteindelijk lukte het net om de drie punten binnen te slepen. Het werd 6-5.

Pasjes/ Er kan alleen gespeeld worden indien spelers in het bezit zijn van een pasje. Vergeet deze dus niet.

Downloads/
Het Fix-itreglement >>>
Het spelersformulier >>>

Meedoen wintercompetitie/ Deze wordt gespeeld op zaterdag van 17.00 uur tot 19.00 uur en loopt van medio september tot juli. Er zijn in totaal 8 deelnemende teams. Je speelt dus 1 keer in de 2 weken een wedstrijd. Tevens vinden er bekerrondes plaats. Kosten: p/wedstrijd E 30,-.

Aanmelden/
Stuur een mail naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij je teamnaam, naam contactpersoon, adres, telefoonnummer.

Spelregels-Reglement/

ALGEMENE REGLEMENTEN EN BOETEBEPALINGEN IN DE FIX-IT ZAALVOETBALCOMPETITIE
Dit zijn niet alle bepalingen. Het gehele reglement is te downloaden vanaf deze website.

1. Er zal worden gespeeld volgens de regels en het reglement van de Federatie.
2. De wedstrijdduur zal zijn; 2 x 25 minuten.
3. Bij gelijke tenues zorgt de thuisspelende ploeg voor vervangende shirts of hesjes (zijn eventueel in de sporthal aanwezig en dienen na de wedstrijd terugbezorgd te worden.)
4. Indien een team zelf geen deel meer wilt nemen aan de competitie tijdens het lopende programma en dit aangeeft aan het bestuur kan deze geen competitie gelden terug vorderen. Indien een team wordt geschorst uit de competitie (zie ook regel 16) kan geen aanspraak worden genomen op teruggave van de nog restende competitie gelden.
5. Iedere vereniging neemt deel aan de competitie op eigen risico. Het bestuur van de organiserende vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verwondingen, vermissing of aangebrachte schade van welke aard dan ook.
6. Bij niet opkomen voor een wedstrijd wint de tegenpartij met 3-0, volgt er een boete van  E 35,- voor het overtredende team, alsmede 3 punten in mindering.
Indien een team op tijd (minimaal 2 dagen van te voren) aangeeft niet te kunnen komen wordt de wedstrijd met 3-0 verloren, volgt er geen boete en worden er geen punten in mindering gebracht.
7. Indien er te weinig spelers aanwezig zijn heeft de tegenstander gewonnen met 1-0. Als de wedstrijd wel vriendschappelijk gespeeld kan worden, dan wordt het overtredende team niet bestraft met 3 punten in mindering.
8. De strafcommissie, bestaande uit 5 personen en 1 reserve, komt bij elkaar op verzoek van de desbetreffende scheidsrechter of voorzitter.
10. Iedere speler kan slechts voor 1 team deelnemen aan de gehele competitie.
11. Op de bank mogen maximaal 3 spelers, 1 coach en 1 verzorger plaats nemen.
21. Zonder geldige competitiepas met foto kan er niet deelgenomen worden aan de wedstrijd. Een pasfoto alleen is niet voldoende om deel te nemen aan een wedstrijd.
22. De klok in de zaal is niet rechtsgeldig, scheidsrechters hebben een eigen klok die rechtsgeldig is. Spelers zijn dan ook niet gemachtigd om op deze klok de tijd waar te nemen of hierover commentaar te geven.
23. Indien een speler niet in het bezit is van een geldige competitiepas met foto is deze uitgesloten van enige deelname aan de wedstrijd.
25. Indien er onenigheden of voorvallen tijdens de competitie voorvallen die niet in de reglementen staan vermeld neemt het bestuur te samen met de strafcommissie, na beraad, hierover zelf een beslissing die dan rechtsgeldig is en tevens onherroepbaar.
26. Ieder deelnemend team dient een aanvoeder aan te stellen en deze van een aanvoerdersband te voorzien tijdens de wedstrijden.
27. De aanvoerder blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor zijn team.
28. Het dragen van sieraden is NIET toegestaan. Spelers die deze alsnog dragen zijn verantwoordelijk voor zichzelf en voor het letsel die zij andere toebrengen.
29. Indien er een strafzaak plaats vind tegen een speler of het gehele team word het team beboet met een boete ter hoogte van E 12,- en dient deze, na de uitspraak van de strafcommissie, bij de eerst volgende wedstrijd te voldoen aan het bestuur.
30. Spelers die fysiek geweld gebruiken worden schriftelijk  benaderd met de mededeling dat deze wordt uitgesloten van verdere deelname aan de huidige competitie en de daarop volgende seizoenen. De desbetreffende Speler zal dan nooit meer deel kunnen nemen aan de FIX-IT competitie
31. Voor het intimideren en/of uitschelden van de arbitrage worden straffen opgelegd van minimaal 8 wedstrijden schorsing en in het geval van zeer ernstig intimideren en/of uitschelden kan zelfs gehele uitsluiting van deelname aan de competitie worden opgelegd als straf.
34. De competitiegelden dienen voor aanvang competitie te zijn voldaan. Indien de contributie te laat is voldaan, krijgt het desbetreffende team een gele kaart.
35. Gele kaart contributie: een team heeft eerder betalingsproblemen ondervonden. Als een team wederom deelneemt, dan zal ook hier weer voor aanvang competitie de gehele contributie moeten zijn voldaan. Zo niet, dan krijgt het team per maand een punt in mindering.
Voorbeeld: start competitie 15 september, per 1 oktober het totale bedrag nog niet betaald is 1 punt in mindering. Per 1 november het totale bedrag niet betaald nog 1 punt in mindering, per 1 december het totale bedrag niet betaald is een 3e punt in mindering. Indien de contributie per 1 januari nog niet in zijn geheel is voldaan dan wordt het team uit de competitie gezet.

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SPORTIEVE COMPETITIE TOE.
Het Bestuur.