+++ Welkom op onze badmintonpagina +++
pictohome
BADMINTONBAANTJE HUREN >>> DINSDAGAVOND OM 20.15 UUR EN OM 21.15 UUR. EVEN BELLEN (076)5812356. KOSTEN: E 9,- P/BAAN/UUR.

WEEK VAN HET BADMINTON: Week van het Badminton 2017
Tijdens de week van het Badminton zet badmintonvereniging To The Point haar deuren open op dinsdag 12 september voor iedereen die kennis wil maken met badminton of weer eens zijn oude sport wil oppakken. Op deze dag kun je gratis en vrijblijvend een shuttle slaan. Wij hebben badmintonrackets die je kunt lenen en shuttles die je kunt gebruiken.

Badminton is een snelle behendigheid sport, waarin je energie kwijt kunt en conditie kunt opbouwen/vergroten.

TTP is een kleine, informele en sportieve vereniging die wekelijks op dinsdag haar speelavond heeft van 8.15 – 22.45 uur in Sportcentrum Teteringen aan de Donkerstraat.

Als je na de open speelavond enthousiast bent geworden en je wilt een training volgen, dan kan dat via het trainingsprogramma van de RBB genaamdde START-training.

Kom langs op dinsdag 12 september en neem vrienden, familie, partner mee!

Voor meer informatie over de activiteiten van BC-TTP check je www.badmintonclubtothepoint.nl.

Of neem je contact op met Harry Amweg (06) 23 92 72 80 / BC_TTP@hotmail.com.

De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland. In het kader van de Week van het Badminton van 9 tot en met 17 september worden er bij badmintonverenigingen in het hele land activiteiten georganiseerd.


Onze badmintonaktiviteiten/ Vanaf medio augustus tot medio juli kunt u bij ons op dinsdagavond terecht voor badminton. Er zijn diverse mogelijkheden: je eigen badmintonbaan huren of lid worden van de vereniging TTP.
Ook een badmintoncursus volgen behoord tot de mogelijkheden.


Je eigen badmintonbaan/ Spelen met een contract: Iedereen heeft wel eens kennisgemaakt met badminton. Een sport die recreatief of in competitieverband gespeeld kan worden. Badminton is een boeiende en attractieve sport die op elk niveau en leeftijd gespeeld kan worden. Een van de mogelijkheden bij Sportcentrum Teteringen is het huren van een eigen badmintonbaan. Het hele seizoen, van medio augustus tot juli, elke week op een vast uur. Badminton wordt bij ons alleen gespeeld op dinsdagavond. Het badmintoncontract loopt van augustus tot en met juni. Zie hieronder voor onze badmintontarieven, gebaseerd op een uur spelen p/week. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.


Incidentele verhuur badmintonbaan/ Het is ook mogelijk om een badmintonbaan per keer te huren op dinsdagavond. Even bellen en je weet welke uren nog vrij zijn (T/0765812356).
Lid worden van TTP/ Naast het huren van je eigen badmintonbaan, kun je ook lid worden van TTP. Een gezellige vereniging waar iedereen zich al snel thuis voelt. Voor de recreatieve speler of diegene die graag competitie speelt. Kom eens kijken of speel mee en ontdek de veelzijdigheid van een lidmaatschap van een vereniging. BC TTP is een recreatieve vereniging die al meer dan 40 jaar bestaat. Ze spelen op dinsdagavond van 20.15 tot 22.45 uur en iedereen is bij ons welkom vanaf 16 jaar. Speel een keer vrijblijvend mee. Rackets en shuttles zijn beschikbaar en begeleiding is aanwezig.
Bezoek ook de website van TTP >>>

Een badmintoncursus volgen/ De badmintonvereniging TTP organiseerd op dinsdagavond een aantal keren per jaar een cursus voor beginners en gevorderden. Voor vrijblijvende informatie kunt u terecht bij onderstaande contactpersoon.
Info en/of aanmelden:

Harry Amweg, T(0162)314466.
Email versturen: bc_ttp@hotmail.com