+++ Start competities: oktober 2016 +++
pictohome
NIEUWS/ Op dit moment geen nieuws.

NIEUW: Onbeperkt tennissen bij de tennisclub: Van oktober tot half april onbeperkt tennissen voor slechts E 99,- p/p. In deze periode kunt u bij ons terecht op de vrije banen die beschikbaar zijn op de werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur. reserveren kan een week ervoor tot op de dag zelf. U kunt per dag 1 uur reserveren en als er aansluitend banen vrij zijn kunt u in overleg doorspelen. U ontvangt van ons een pasje en het abonnement is persoonsgebonden. Kosten: E 99,- p/p. (excl. eenmalige inschrijfkosten van E 5,- p/p). Mocht u een vraag hebben mail naar:info@tenniscentrum.nl


Introductiecursus Dynamic Tennis 60+/ Indien u enthousiast wordt van deze nieuwe sport dan kunt u zich inschrijven voor de introductiecursus. De kosten zijn E 45,- voor 5 lessen. Dit is inclusief een proefabonnement van 4 weken van de club. Er wordt gespeeld op dinsdagochtend tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Trainer: Bert te Kiefte.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail.


Dynamic Tennisclub 60+/ U kunt lid worden van de Dynamic Tennisclub. Spelen met leeftijdgenoten in clubverband. Er wordt gespeeld op dinsdagochtend tussen 12.00 uur en 13.00 uur en het seizoen is 28 weken lang (van oktober t/m april). U kunt ook een keertje meespelen op dinsdagochtend om het te proberen.
Kosten voor een abonnement zijn E 80,-.
Indien u al de introductiecursus heeft gevolgd, betaalt u slechts E 35,- voor de resterende 21 speeldagen.


Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail.

Wat is Dynamic Tennis/ Sportcentrum Teteringen gaat in oktober weer starten met Dynamic Tennis. Dit is een attractieve racketsport, voor dames en heren en combineert elementen van tafeltennis, lawntennis en badminton in een nieuwe, dynamische sport. Wij richten ons op de 60-plussers, zowel dames als heren. Er wordt gespeeld volgens de tafeltennisregels met een superlichte gele 'foambal' en een lichtgewicht tennisracket op een badmintonveld. Het net bevind zich op tennishoogte.
Deze sport is bijzonder geschikt voor oudere sporters. Er is niet veel kracht voor nodig en het veld is goed te belopen door zijn beperkte afmetingen. Een prima sport om fit te blijven.


Tennisles: nooit te oud om te leren/ In samenwerking met Tennisschool Beter Tennis worden er gedurende het jaar een tweetal cursussen gegeven speciaal voor 60+ tegen een gereduceerd tarief. Beginners en gevorderde krijgen van een gediplomeerde trainer les in een groep van 4 personen. De cursussen worden gegeven op woensdag- en vrijdagmiddag. Een cursus bestaat uit 9 lessen en 2x vrijspelen. De cursussen worden gegeven in oktober en januari en de kosten zijn E 100,- p/p.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Tennisschool Beter tennis. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en ervaring.

Tennis wintercompetitie voor 60+ op donderdag/ Voor de donderdagcompetitie (DD/HD) meldt men zich alleen aan en u wordt geplaatst in een poule met elf deelnemers van gelijkwaardig niveau. U speelt zestien wedstrijden binnen deze groep met wisselende partners en tegenstanders. Deelname is mogelijk voor dames- en herendubbels. De dames spelen in de ochtend en de heren s'middags. Deelnemers kunnen zich tot 15 september aanmelden voor de Seniorencompetitie op donderdag. Start competitie: oktober. Kosten E 53,- p/p.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@tenniscentrum.nl
Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en speelniveau.


Gym nieuws/ Ook dit seizoen organiseert BredaGym gymlessen in Teteringen. Elke vrijdagochtend kunt u in ons Sportcentrum terecht om in conditie te blijven. De lessen worden verzorgt door Chantal Jorma. Aanmelden kan via de website van BredaGym. Bezoek de website >>>